Vi hjälper dig med tömning av kontoret

Har ni behov av rensa ut på kontoret? Eller är igång med en renovering av era lokaler? Junkbusters hjälper till att forsla bort nästan vad som helst från kontoret. Gamla pärmar med papper, kontorsmöbler eller byggavfall – vi hämtar stort som smått!

Vilken lösning ska jag välja?

Junkbusters erbjuder flera olika lösningar för att rensa bort skräp och bortforsling av verksamhetsavfall. Alla våra tjänster kännetecknas av god service och bra priser, kontakta oss gärna så går vi igenom ert behov och hittar bästa lösning.

.

Vår populära skräptaxi är en hämtningstjänst där två man bär och lastar avfallet från anvisad plats – ett smidigt och prisvärt sätt att bli av med företagets grovsopor!

 • Papper
  Rent och torrt papper, tidningar och tidsskrifter
 • Plast 
  Alla typer av hård och mjuk plast
 • Toner 
  Tomma toners och tomma bläckpatroner

 • Brännbart 
  Kontorets dagliga avfall av brännbara produkter såsom papper, trä, plast mm.
 • Elektronik 
  Alla el-produkter som drives med ström eller batteri
 • Metall 
  Alla typer av metaller

Bortforsling av gamla kontorsmöbler, inventarier eller grovsopor från kontor

När ni har för mycket skräp på kontoret, ska kasta gamla kontorsmöbler eller flytta – anlita Junkbusters att forsla bort alla gamla möbler och prylar. Är det fina kontorsmöbler kan vi förmedla vidareförsäljning av dem, och de kontorsmöbler som inte har ett värde forslar vi bort för miljöriktig hantering på en återvinningsanläggning. Våra tvåmanna-team i skräptaxin bär bort allt material så att ni slipper göra jobbet – enkelt och smidigt! Vi hanterar alla typer av grovsopor utom farligt avfall, men vi tar hand om elavfall, såsom datorer eller annan elektronisk utrustning.

Ring 010-330 20 99 eller mejla till info@junkbusters.se

Se også vores andre tjenester her: avfallscontainer och tömma dödsbo.

Bestil vores Affaldstaxa
Et team fra Junkbusters der laster lastbilen med storskrald