Stockholm

I Stockholm med omnejd erbjuder vi alla våra tjänster. Vårt huvudkontor och kundtjänst ligger i Älvsjö. Vissa av våra tjänster utför vi i egen regi med egen personal och egna fordon, medan vissa tjänster utförs i samarbete med utvalda partners. Fördelen för dig som kund är att Junkbusters blir en ”one-stop-shop” för allt ditt grovavfall, oavsett vilka tjänster du behöver. Vem vet, en kombination av alla våra tre tjänster är kanske just den optimala lösningen för ditt behov att bli av med grovsoporna?

Kuriosa om Stockholm och avfall

I Storstockholm bor ca 2,2 miljoner invånare och varje invånare i Sverige producerar årligen (2013) 461 kg sopor, varav 158 kg grovsopor, 229 kg hushållssopor och 47 kg sorterade fraktioner (tidningar, plast etc). Det är mycket sopor som ska tas om hand. Mycket förbränns och ger energi, en stor del blir nya material och endast en liten del går till deponi. Junkbusters hjälper till att hålla Stockholm rent och dina sopor tas om hand på ett miljöriktigt sätt. Ett annat sätt att göra en insats för miljön är att skänka saker till någon av Stockholms olika välgörenhetsorganisationer eller sälja på de många loppisar som numera finns i Stockholmsområdet.

Källa: Wikipedia, Avfall Sverige

Samarbetsavtal

Är du intresserad av ett löpande avtal?

Ring vår kundtjänst om du är intresserad av ett löpande avtal – de berättar gärna om allt vi kan göra för dig!

Spara pengar varje gång

Om du ofta behöver våra tjänster är det möjligt att få rabatt.

Spara tid vid beställning

Du får inloggningsuppgifter och behöver bara ange några få detaljer för att genomföra en beställning.

Snabbare leveranser

Vi kan, beroende på avtal, erbjuda ännu snabbare avhämtning.

Skräptaxi

Skräptaxi

Vi hämtar dina grovsopor med en lastbil med två man som bär och lastar. Det är en unikt sammansatt tjänst till tydliga och förmånliga priser som blivit mycket uppskattad av våra kunder. Vi kallar tjänsten ”Junktrucks”. Ett enkelt och smidigt sätt att bli av ditt ”junk”!

Läs mer om våra skräptaxi
Sperrmüll Abholung und Entrümpelung bei Junkbusters
Junkbags

Junkbag

Storsäck, byggsäck, bigbag – kärt barn har många namn. Vi kallar förstås säckarna för Junkbags! Junkbags är optimala som mini-containers när du har mindre mängder avfall eller ont om plats. Säckarna finns i tre storlekar och lämpar sig för alla typer av avfall.

Läs mer om våra Junkbags
Container

Container

En avfallscontainer är generellt bästa lösningen då du har stora mängder skräp eller byggavfall samt utrymme att ställa den på. Vi erbjuder två typer av containers, klassiska ”liftdumpers” samt lastväxlare, även kallat flak-container. Vissa storlekar finns även som täckt (stängd) container.

Läs mer om våra containrar
Sperrmüll Abholung und Entrümpelung bei Junkbusters