Malmö och Helsingborg med omnejder

I Malmö- och Helsingborgsregionerna, dvs sydvästra Skåne, erbjuder vi avfallscontainers. Vi arbetar med utvalda samarbetspartners och har satt samman olika tjänster för containers till överskådliga och attraktiva priser för att det ska bli så enkelt för dig som kund.

Kuriosa om Malmö-området och avfall

I StorMalmö bor ca 700.000 invånare och varje invånare i Sverige producerar årligen (2013) 461 kg sopor, varav 158 kg grovsopor, 229 kg hushållssopor och 47 kg sorterade fraktioner (tidningar, plast etc). Det är mycket sopor som ska tas om hand. Mycket förbränns och ger energi, en stor del blir nya material och endast en liten del går till deponi. Junkbusters hjälper till att hålla Malmö rent och dina sopor tas om hand på ett miljöriktigt sätt. Ett annat sätt att göra en insats för miljön är att skänka saker till någon välgörenhetsorganisation eller sälja på de många loppisar som numera finns i Malmö-regionen.

Källa: Wikipedia, Avfall Sverige

Samarbetsavtal

Är du intresserad av ett löpande avtal?

Ring vår kundtjänst om du är intresserad av ett löpande avtal – de berättar gärna om allt vi kan göra för dig!

Spara pengar varje gång

Om du ofta behöver våra tjänster är det möjligt att få rabatt.

Spara tid vid beställning

Du får inloggningsuppgifter och behöver bara ange några få detaljer för att genomföra en beställning.

Snabbare leveranser

Vi kan, beroende på avtal, erbjuda ännu snabbare avhämtning.

Container

Container

En avfallscontainer är generellt bästa lösningen då du har stora mängder skräp eller byggavfall samt utrymme att ställa den på. Vi erbjuder två typer av containers, klassiska ”liftdumpers” samt lastväxlare, även kallat flak-container. Vissa storlekar finns även som täckt (stängd) container.

Läs mer om våra containrar
Sperrmüll Abholung und Entrümpelung bei Junkbusters