Junkbusters storsäck för ditt företag

Snabb och enkel hjälp med insamling av grovavfall för att se till att ditt avfall bortskaffas på rätt sätt och på ett miljövänligt sätt. Hämta din Junkbusters storsäck på ditt närmaste byggcenter. Vi samlar in, sorterar och återvinner ditt avfall åt dig.
Snabb och enkel insamling av storsäck

På Junkbusters kan vi effektivt hjälpa dig att göra dig av med ditt grovavfall med hjälp av en storsäck. Du kan hämta din storsäck på byggcentralen och boka en hämtning när det passar dig. Om du inte bor i närheten av ett byggvaruhus som har våra Junkbags kan du beställa tomma påsar online här. Detta gäller dock endast Stockholms-regionen.

Det är inte bara företag som kan använda vår tjänst, vi hjälper både företag och privatpersoner. Om du till exempel har trädgårdsavfall hemma eller har tömt din källare kan du hämta en av våra Junkbags, storsäck i olika storlekar, på byggcentralen.

Du kan enkelt boka en hämtning online här eller kontakta vår kundtjänst via e-post: info@junkbusters.se eller telefon: 010 330 20 99. Vår kundtjänst är redo att ta emot dina frågor och beställningar.

Snabb och enkel insamling av storsäck

Vilken typ av avfall hämtar vi med vår storsäck?

Observera att vi inte samlar in hushållsavfall, t.ex. matavfall, utan endast grovavfall som ska läggas på återvinningsstationen.

Vi samlar till exempel in avfallstyper som: Byggnadsavfall (t.ex. betong), trädgårdsavfall, möbler och inredning från gamla hus, kontorsmaterial, järn, elektroniskt avfall, farligt avfall som asbest och jord. Allt detta gäller både för vår containertjänst Skräptaxi och vår Junkbag, storsäck.

Vi tar inte hand om flytande material, men vi kan snabbt sätta dig i kontakt med någon som gör det. Kontakta oss därför oavsett vilken typ av grovavfall du har. Vi ser till att det grovavfall vi hämtar i din storsäck sorteras och/eller bortskaffas på ett korrekt och miljövänligt sätt.

Om du är osäker på om ditt avfall är grovavfall eller inte, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst, som har en stor mängd kunskap om specifika avfallstyper och om vi kan hjälpa dig.

Junkbusters storsäck för ditt företag

En blandning av tjänster

Om du vill ha hämtning av större mängder avfall är det också möjligt att kombinera våra tjänster, så att du förutom din storsäck, Junkbag, kan få ut större containrar för ditt nästa stora projekt.

Du kan beställa flera olika storlekar av behållare. Beroende på dina behov kan vi hitta den bästa lösningen för dig. Du kan beställa vår container och få den levererad i morgon, och så snart du fyllt den kommer vi och hämtar den och tar hand om ditt avfall.

Priset på ditt avtal kan variera mycket, eftersom du kan kombinera flera olika tjänster, och ditt avtal kan variera från en enda dag till ett kontinuerligt avtal, där vi kontinuerligt kommer och hämtar och levererar nya storsäck eller containrar.

Få en offert för dina behov, oavsett om du har en storsäck eller inte, så skräddarsyr vi ditt avtal så att det uppfyller dina krav. Gör det du är bäst på och låt oss ta hand om soporna.

storsäck