Enkel sophämtning i Göteborg

Om du behöver hjälp med sophämtning i Göteborg kan Junkbusters samla in, sortera och slänga ditt avfall på ett miljömässigt ansvarsfullt och korrekt sätt. Vi arbetar med både privata och kommersiella kunder.Miljövänlig sophämtning i Göteborg

Är du i Göteborg och har tömt ett garage, behöver tömma en gammal lägenhet eller arbetar på en byggarbetsplats där soporna svämmar över och det inte finns tid att sortera och göra sig av med bråte, betong, järn eller jord. Kontakta Junkbusters, så hjälper vi dig enkelt och effektivt med en sophämtning.

Vi ser till att ditt avfall samlas in, sorteras och bortskaffas på ett miljövänligt sätt. Vi återvinner upp till 99 % av ditt avfall, vilket ger dina föremål och material ett nytt liv och bidrar till en hållbar produktion. Om dina föremål kan återvinnas ser vi också till att de sorteras därefter.

Observera dock att vi inte samlar in normalt vardagsavfall som matavfall etc., men vi har sophämtning i Göteborg för grovavfall som trädgårdsavfall, elektronikavfall, farligt avfall, byggavfall, möbler eller andra typer av grovavfall.


Olika lösningar för olika sophämtningar i Göteborg

Vi vet att sophämtning är olika och att det därför behövs olika tjänster. Vi tar hänsyn till detta. På Junkbusters har vi därför tre olika typer av tjänster.

Om du har en liten mängd skräp i Göteborg och vill sortera ditt skräp på plats själv kan du använda våra skräpkassar, som du enkelt kan köpa på ditt närmaste byggcenter, så sköter vi sophämtningen och tar hand om ditt skräp efteråt.

Om du däremot ska tömma ett bårhus eller liknande i Göteborg kan du också boka vår Skräptaxi, där vi skickar två medarbetare till din adress i Göteborg för att hjälpa till med transporten. De bogserar och transporterar ditt avfall till återvinningscentralen för sortering och bortskaffande.

Om du har stora mängder avfall kan du beställa en avfallscontainer, som finns i olika storlekar för att passa ditt ändamål. Du beställer och utför det och vi tar hand om din sophämtning och sortering på återvinningscentralen.

Kontakta oss om du har några frågor om din sophämtning i Göteborg. Vi är redo med utmärkt kundservice.

Miljövänlig sophämtning i Göteborg

Följ din sophämtning i vårt online-universum

För våra kunders skull har vi gjort det möjligt för dig som kund hos oss att spåra ditt avfall efter din sophämtning. På nätet kan du se hur och hur mycket av ditt avfall som har återvunnits eller återanvänds.

Med din kundinloggning kan du också enkelt och effektivt beställa nya tjänster med korta svarstider och snabba leveranstider. Vi samlar in mer än 200 ton avfall varje dag och har mer än 1000 jobb varje vecka, så vi tror att vi vet vad vi gör.

Låt vårt prisbelönta team hjälpa dig med ditt avfall i Göteborg och se till att det hanteras korrekt och sorteras för återvinning och återanvändning.

Vi ser fram emot att ta hand om ditt skräp i Göteborg, så att du kan fokusera på det du gör bäst.

Läs också om tömma dödsbo och hyra container Stockholm.

Olika lösningar för olika sophämtningar i Göteborg