Hjälp oss att stödja välgörenhet

För Junkbusters handlar välgörenhet om att hjälpa människor, och därför gör vi allt vi kan för att hjälpa till där vi kan.

Donera det du inte behöver till välgörenhet

Junkbusters donerar återanvändbara föremål till flera välgörenhetsorganisationer när det är möjligt. Om du vill att dina föremål ska gå till en särskild välgörenhetsorganisation kan du meddela det till vårt kundcenter så ser vi till att de hamnar där du vill ha dem.

Välgörenhetsorganisationerna tar dock inte emot allt, eftersom de får mycket och därför måste vara lite kräsna. Junkbusters kan därför inte garantera att välgörenhetsorganisationen kommer att acceptera det du vill donera. Men om de inte vill ta emot det, försöker Junkbusters naturligtvis göra sig av med det på bästa möjliga sätt.

Vi stöder kampen mot bröstcancer

Bröstcancer är den vanligaste cancerformen bland kvinnor. Omkring 4 600 danska kvinnor får diagnosen varje år, och antalet diagnoser har ökat under de senaste 60 åren. Detta är en sak och ett område som behöver stöd och uppmärksamhet! Därför stöder Junkbusters naturligtvis allt vi kan.

År 2017 gick vi helt i rosa och lät utforma en särskild rosa Junkbag, som var avsedd enbart för kampanjen Support the Breasts från Danmarks Cancerförbund. Våra Junkbags är speciellt utformade för att hantera alla typer av byggavfall och trädgårdsavfall. Men de rosa väskorna kunde göra så mycket mer än så: våra rosa väskor var utformade för att öka medvetenheten om kampen mot bröstcancer och Cancer Society’s Support the Breast-kampanj.

Alla intäkter från de rosa Junkbags donerades till Support Breast Cancer – deras forskning och förebyggande arbete på området.

Vi fick verkligen fram budskapet tillsammans med stadens hantverkare som bytte ut den vanliga blå Big Bag mot den lika fantastiska Pink BAG.