Hyra container i Malmö

Om du har stora mängder avfall kan du hyra en avfallscontainer i Malmöområdet. Se de korta leveranstiderna och priserna nedan. Få råd om korrekt avfallssortering eller undersök om du kan hyra en container.

Frågor om hyra av container?

Fyll i fälten och skicka en förfrågan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vi erbjuder:

 • Snabb leverans
 • Tydliga priser utan dolda avgifter
 • Hög återvinningsgrad av avfallet
 • Kundkonto med översikt över dina containrar m.m.

Beställ leverans online

Beställ din container online, välj önskad dag och ange gärna placeringsanvisning.

Fyll den med avfall

Fyll containern med avfall enligt riktlinjer i avfallsguiden

Beställ avhämtning

Beställ tömning eller hemtagning på hemsidan eller på telefon 010 330 20 99

Våra avfallscontainers – snabbt och enkelt

Ange ditt postnummer, välj din avfalls- och containertyp så ser du priset direkt. Det totala priset utgörs av körningarna, vikten på avfallstypen och antal hyresdagar.

Enkelt och tydligt

 • Beställ online – precis när det passar dig.
 • Du kan se alla våra priser innan du beställer.
 • Du betalar för körningarna, vikten på avfallet samt antalet hyresdagar. Eventuella tillägg uppstår endast om du inte följer allmänna villkoren, exempelvis överlastar en container, lägger främmande avfall däri eller liknande.
 • Se gärna omdömen från våra nöjda kunder.

Det miljövänliga alternativet

 • Vi samarbetar med lokala åkerier där närhetsprincipen minskar miljöbelastningen och ger snabbaste service.
 • Vi optimerar våra körningar vilket ger mindre koldioxidutsläpp.
 • På Mina sidor kan du ta del av din avfallsstatistik och dokumentation på miljövänlig bortskaffning.
 • Avfallet lämnas till godkända sorteringsanläggningar där normalt 99 % av avfallet återvinns och 1% blir deponi.

Det är viktigt att följa sorteringsguiden för att undvika kostsamma utsorteringar och behandlingsavgifter. Det är kundens ansvar att tillse att avfallet sorteras korrekt, och när avfallet levereras till en sorteringsanläggning vägs och kontrolleras det noggrant. Om avfallet innehåller avvikande föremål gentemot den avfallstyp som beställts kommer avfallet att omklassificeras och erforderliga debiteringar sker.

Du kan se vår sorteringsguide härVad behöver du?

Avfallscontainer att hyra i Malmö för just ditt behov

Vi har olika container-typer samt olika storlekar inom varje container-segment som kan användas till nästan alla typer av avfall. Varje container-typ och storlek passar olika bra för olika uppgifter eller förutsättningar. Du kan hyra en container i Malmö i storlekar från 5-10 m3 eller 10-30 m3.

Se nedanstående upplysningar och kontakta gärna vår kundtjänst om du behöver råd eller har frågor om att hyra en container eller annat.

Liftdumper

Liftdumpern är en mindre och något mer lättplacerad container som lyfts på plats från lastbilen. Den kräver inte hårt underlag. Maxvikt 6 ton. Liftdumpers finns i storlekarna 5-10 m³, vissa storlekar även i täckt/stängd modell.

Lastväxlare

Lastväxlare kräver lite mer utrymme för avlastning och avhämtning, eftersom containern rullas ner från lastbilen. Kräver hårt underlag. Maxvikt 10 ton. Samtliga lastväxlare är öppningsbara på ena kortsidan. Finns i storlekarna 10-30 m³, vissa storlekar även i täckt/stängd modell.


Hyra container i Malmö med omnejd

Det ska vara smidigt och enkelt att hyra en avfallscontainer och en prisbild som är tydlig och förståelig. Junkbusters samarbetar med Malmö-regionens bästa åkerier så att du får snabb och bra service enligt dina önskemål till bra priser.

Ange ditt postnummer och se priserna för ditt område och lägg en beställning. Enklare kan det inte bli! Har du frågor är du alltid välkommen att ringa vår kundtjänst.

Priset kan variera beroende på var du befinner dig och priset för att hyra en container i Malmö kan skilja sig från priset i Stockholm. Dessutom varierar priset också beroende på avfallet och mängden. Om du hyra en container i Malmö ofta kan du dra nytta av ett regelbundet kommersiellt kontrakt. Du kan läsa mer om detta avtal nedan.

hyra container Malmö

Löpande handelsavtal – spara tid och pengar på din hyra av container i Malmö

Om du ofta använder våra containrar kan du dra nytta av vår lösning med löpande handelsavtal. Det ger dig både ekonomiska fördelar och sparar mycket tid på att samordna och beställa din container.

Du kan också kombinera ditt avtal och din hyra av container med våra två andra tjänster: Skräptaxi eller Junkbag. Detta kan vara en fördel om du har specialavfall som måste hanteras tillsammans med ditt grovavfall i containern.

Hyra container Malmö

Miljövänlig avfallshantering

Vi sorterar ditt avfall med omsorg och hållbarhet i åtanke. Vi ser till att upp till 99 % av ditt avfall återvinns, återanvänds eller på något sätt ingår i ett cirkulärt avfallsflöde. Du kan därför hyra vår container med lugn och ro. Vi har vår sortering under kontroll.

Du kan följa denna återvinning och hur mycket av ditt avfall som återvinns eller återanvänds med hjälp av din kundlogin. Du kan också hitta alla rapporter och all statistik om avfall här.  Du kan också hitta tidigare beställningar och få snabb kontakt med vår kundtjänst.

Med vårt stora transportnätverk kan vi minska transporttiden för vår avfallsinsamling i Malmö och resten av Sverige och därmed minimera våra koldioxidutsläpp. Vi har ett öga för det miljömedvetna, har du? Hyra en container i Malmö från Junkbusters.

Hyra container Malmö

Smidig uthyrning av avfallscontainer i Malmö

Junkbusters är det perfekta alternativet om du bor i Malmö-regionen och behöver hyra container. Malmö är vår utgångspunkt, och vi täcker Trelleborg, Skanör, Falsterbo, Höllviken, Ljunghusen, Vellinge, Svedala, Oxie, Limhamn, Hyllie, Bunkeflo, Arlöv, Staffanstorp, Genarp, Södra Sandby, Dalby, Lund, Lomma, Bjärred, Löddeköpinge, Kävlinge m.fl. orter. Mata in ditt postnummer så ser du om ditt område finns med.

Om du inte bor i Malmö eller dess närområde kan du också hitta oss i Stockholm och Göteborg.

Du kan också prova vår hyra container Stockholm, avfallscontainer och hyra container Göteborg.

Kontakta oss för förfrågningar om hyra av containrar i din stad.

Hyra container Malmö

Förstå dina avfallsslag innan du hyra en container

Det finns en mängd olika typer av avfall, men vi hjälper dig att hålla reda på dem. Först och främst bör det påpekas att vi inte samlar in hushållsavfall, t.ex. matavfall, utan detta är kommunens ansvar. Vi samlar in grovavfall i form av gamla möbler, kontorsmaterial, elektroniskt avfall och avfall som byggavfall, trädgårdsavfall, farligt avfall, järn och mycket mer.

Om du är osäker på ditt avfall kan du antingen läsa mer i vår FAQ om grovavfall eller kontakta oss för ytterligare frågor. Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa lösningen med hyra av container eller en kombination i Malmö baserat på din avfallstyp.

Hyra container Malmö

Samarbetsavtal

Är du intresserad av ett löpande avtal? 

Kontakta vår kundtjänst om du är intresserad av ett löpande avtal – vi berättar gärna om allt vi kan göra för dig!

Spara pengar varje gång

Våra priser är konkurrenskraftiga och tydliga - jämför oss gärna!

Spara tid vid beställning

Du får inloggningsuppgifter och behöver bara ange några få detaljer för att genomföra en beställning.

Snabba leveranser

Vi försöker tillgodose våra kunders önskemål vad gäller snabbt utförande.

Frågor och svar rörande containers

Du som beställare är ansvarig för innehållet tills dess att upphämtning sker.

Nej. Man ska inte lägga farligt avfall (gäller även el-avfall), vätskor eller matavfall/hushållssopor i en container. I princip kan allt annat avfall läggas i containern, och du betalar för den avfallstyp du lägger där.

Det beror på. Om du har mycket avfall och kanske behöver flera containers, kan det vara en god idé att sortera avfallet. Exempel, säj att du har mycket tegel, trä och övrigt avfall. Då kan det vara ekonomiskt fördelaktigt att beställa en container för teglet, en för trä, och en för det övriga avfallet, eftersom tegel och trä har lägre behandlingskostnader än blandat övrigt avfall. Det är vidare oekonomiskt att ha en fylld container med trä och sedan slänga med några plaststolar för då blir hela lasset blandat avfall med högre tipp-kostnader. I det fallet är det ekonomiskt bättre att slänga stolarna på annat sätt än via containern.

Du beställer tömning, som ibland även kallas byte, när du vill ha din fyllda container tömd och en ny tom likadan container levererad till samma adress. När du är färdig med ditt arbete, och inte behöver en ny tom container, beställer du hemtagning.

Det beror på ditt behov och förutsättningar på platsen, men generellt kan säjas att en liftdumper är mer lättplacerad, behöver inte hårt underlag och passar för mindre mängder avfall. En lastväxlare kräver större plats och avlastningsutrymme, kan bara placeras på hårt underlag och passar för tyngre eller större mängder avfall.