Hyra container – Nr. 1 när det gäller containertjänster

Ska du flytta, bygga om eller röja där hemma? Gör det enkelt för dig genom att hyra avfallscontainer hos Junkbusters! Vår containertjänst omfattar: Du beställer, vi levererar, hämtar och sorterar ditt avfall. Läs mer om pris, att hyra container i Stockholm och andra platser, från oss.

Frågor om hyra av container?

Fyll i fälten och skicka en förfrågan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vi erbjuder:

 • Snabb leverans
 • Tydliga priser utan dolda avgifter
 • Hög återvinningsgrad av avfallet
 • Kundkonto med översikt över dina containrar m.m.

Beställ leverans online

Beställ din container online, välj önskad dag och ange gärna placeringsanvisning.

Fyll den med avfall

Fyll containern med avfall enligt specifikationer i avfallsguiden.

Beställ avhämtning

Beställ tömning eller hemtagning online eller på telefon 010 – 330 20 99.

Våra papperskorgar – snabbt, enkelt och till bra priser

Ange ditt postnummer, välj din avfalls- och containertyp så ser du priset direkt. Det totala priset utgörs av körningarna, vikten på avfallstypen och antal hyresdagar.

Enkelt och tydligt

 • Beställ online – precis när det passar dig
 • Du kan se alla våra priser innan du beställer
 • Du betalar för körningarna, vikten på avfallet samt antalet hyresdagar. Eventuella tillägg uppstår endast om du inte följer allmänna villkoren, exempelvis överlastar en container eller lägger främmande avfall däri.
 • Se gärna omdömen från våra nöjda kunder

Det gröna valet

 • Endast en kort tur med lastbilen = mindre koldioxidutsläpp
 • Vi samarbetar med lokala åkerier, och har därmed kortast möjliga transportsträckor
 • Se via Mina sidor din avfallsstatistik och dokumentation på miljövänlig bortskaffning
 • Avfallet lämnas till godkända sorteringsanläggningar där normalt 99 % av avfallet återvinns och 1% blir deponi.

Det är viktigt att följa sorteringsguiden för att undvika kostsamma utsorteringar och behandlingsavgifter. Det är kundens ansvar att tillse att avfallet sorteras korrekt, och när avfallet levereras till en sorteringsanläggning vägs och kontrolleras det noggrant. Om avfallet innehåller avvikande föremål gentemot den avfallstyp som beställts kommer avfallet att omklassificeras och erforderliga debiteringar sker.

Du kan se vår sorteringsguide härVad har du behov för?

Avfallscontainer för just ditt behov – Hyra container

Vi har olika container-typer samt olika storlekar inom varje container-segment, i Stockholm och andra städer, som kan användas till nästan alla typer av avfall. Varje container-typ och storlek passar olika bra för olika uppgifter eller förutsättningar. Se nedanstående upplysningar och kontakta gärna vår kundtjänst om du behöver råd eller har frågor om att hyra en container.

Se containertjänst och container pris här.

Liftdumper

Liftdumpern är en mindre och något mer lättplacerad container som lyfts på plats från lastbilen. Den kräver inte hårt underlag. Maxvikt 6 ton. Liftdumpers finns i storlekarna 5-15 m³, vissa storlekar även i täckt/stängd modell.

Lastväxlare

Lastväxlare kräver lite mer utrymme för avlastning och avhämtning, eftersom containern rullas ner från lastbilen. Kräver hårt underlag. Maxvikt 10 ton. Samtliga lastväxlare är öppningsbara på ena kortsidan. Finns i storlekarna 10-30 m³, vissa storlekar även i täckt/stängd modell.


Hyra container hos Junkbusters

I storstadsregionerna erbjuder vi avfallscontainers till både företags- och privatkunder. Det finns två typer att välja mellan (liftdumpers och lastväxlare/flak-container) när du ska hyra avfallscontainer, och dessa erbjuds i olika storlekar.

Vilken container som passar ditt behov beror på vad du ska slänga, hur mycket avfall du har och var din container ska placeras. Vi tycker det ska vara lätt att hyra container och därför har vi samlat den information du behöver på ett enkelt och tydligt sätt här på hemsidan. Vi vågar påstå att det aldrig varit lättare att hyra container och få tjänsten utförd! Är du osäker så hjälper vår kundtjänst dig att beställa container för just ditt behov.

Hyra container hos Junkbusters

Enkelt och överskådligt koncept

Konceptet för att hyra container är enkelt:

 1. Beställ din container via telefon eller på vår hemsida
 2. Fyll den med ditt avfall
 3. Beställ tömning eller hemtagning

Välkommen att boka dygnet runt! På Junkbusters har vi gjort det enkelt att göra sig av med stora mängder avfall genom att hyra en container. Kontakta oss gärna för att få veta mer om våra dumpsterbeställningar.

Vi tar hand om ditt avfall på ett miljövänligt sätt, med fokus på återanvändning och återvinning. Läs mer om vår CSR-profil och vår miljövänliga avfallshantering när du hyra en container.

Enkla villkor och tydliga priser med hyra av container

Enkla villkor och tydliga priser med hyra av container

Som en av få i branschen vill vi göra det lätt och tydligt för dig som kund när du behöver hyra container, därför kan du se vad det kostar att hyra container, samt behandlingsavgiften för avfallet, på vår hemsida. Och du är alltid välkommen att ringa vår kundtjänst om du har frågor kring våra containertjänster eller priserna.

I följande städer kan du hyra container

Stockholm, Göteborg & Malmö.

Här kan du läsa mer om vilka lösningar du kan välja om du behöver göra dig av med trädgårdsavfall, farligt avfall eller byggavfall.

Läs mer om klimat och miljö hos regeringen.

Hyra en container - och kombinera den med andra lösningar

Miljövänlig containertjänst

Vi fokuserar på minimal miljöpåverkan och har därför åtagit oss att sortera och återvinna ditt avfall så mycket som möjligt. Hela vårt koncept är inspirerat av återvinning och materialets återvinningsbarhet, och att detta ska vara ett enkelt alternativ för dig. Att hyra en container från Junkbusters är därför en garanti för ett hållbart resultat.

FN:s mål för hållbar utveckling pekar på vikten av en hållbar övergång och vikten av ett cirkulärt samhälle, där vi återvinner och återanvänder. Vi hjälper dig därför att hantera och bortskaffa ditt avfall på ett korrekt och miljömedvetet sätt.

Snabb och enkel hyra av containrar

Hyra en container – och kombinera den med andra lösningar

Alla människor har olika behov och vad de behöver kan variera.Därför kan vi hjälpa dig med mycket mer än att bara hyra en container.  Vi har flera containertjänst där vi hämtar, sorterar och slänger ditt avfall på ett miljömedvetet sätt.

Utöver din hyra av en container kan du dra nytta av våra Junkbags, som är perfekta för din egen sortering på plats. De används ofta på byggarbetsplatser där det finns flera olika typer av avfall. Det är möjligt att spara pengar på att hyra en container om du behöver samma typ av avfall. Det är billigare att samla in en typ av avfall än blandat avfall.

Du kan hämta våra skräpkassar i närmaste byggvaruhus, fylla på kassar med ditt avfall och boka en hämtning, så kommer vi och hämtar det – kanske tillsammans med din container?

Om du inte bara behöver fylla en stor container utan behöver hjälp med transporten är vår Skräptaxi den perfekta lösningen. Här skickar vi två anställda till din plats, där de hjälper dig att transportera ditt grovavfall till deras skåpbil och sedan transporterar de bort avfallet.

Det är möjligt att kombinera både Skräptaxi och Junkbag med din hyra av en container, så att alla dina behov tillgodoses.

Hyra en container - och kombinera den med andra lösningar

Snabb och enkel hyra av containrar

Hos oss kan du enkelt och snabbt beställa och hyra en container. När du registrerar dig som kund får du kortare väntetider och snabbare leverans av din container, och du kan spåra ditt avfall med din kundinloggning. Här kan du se hur ditt grovavfall återvinns och återanvänds.

Vi erbjuder lösningar för både bostäder och kommersiella fastigheter och har företagskunder från många olika branscher, från detaljhandel till industri och byggbranschen i Stockholm och andra städer i Sverige. Vi skräddarsyr den lösning som är bäst för dig, så att du kan hyra en container eller kombinera den med våra andra lösningar för att tillgodose dina behov av insamling av grovavfall.


Samarbetsavtal

Är du intresserad av ett löpande avtal?

Kontakta vår kundtjänst om du är intresserad av ett löpande avtal – vi berättar gärna om allt vi kan göra för dig!

Spara pengar varje gång

Våra priser är konkurrenskraftiga och tydliga - jämför oss gärna!

Spara tid vid beställning

Du får inloggningsuppgifter och behöver bara ange några få detaljer för att genomföra en beställning.

Snabbare leveranser

Vi försöker tillgodose våra kunders önskemål vad gäller snabbt utförande.