Hämtning av grovsopor – privat och kommersiellt

Junkbusters hjälper till med hämtning av grovsopor, sortering och bortskaffande av sopor på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt. Detta gäller både privat- och företagskunder. Vi är experter på grovavfall och sortering.Behöver du hjälp med din hämtning av grovsopor?

Har du rensat ett bårhus eller arbetar du med ett stort byggprojekt och letar efter experter som kan hämtning av ditt skräp och göra sig av med det på rätt sätt? Då kan vi på Junkbusters hjälpa dig. Du beställer, vi hämtar och tar hand om ditt avfall.

Vi kan inte bara snabbt och enkelt ordna hämtning av grovsopor var du än befinner dig, vi ser också till att upp till 99 % av ditt avfall återvinns eller återanvänds. Vi ser till att sorteringen sker på rätt sätt för att uppnå hög hållbarhet. Dina sopor kan få ett nytt liv.

Oavsett om du behöver hjälp med hämtning av grovsopor från en byggarbetsplats eller rensa din källare från gamla oanvända material och möbler, kan vi ta hand om ditt skräp åt dig. Allt du behöver göra är att boka en lämplig tjänst antingen online, via e-post eller telefon.

Vi arbetar med tre olika tjänster. För det första vår container som är lämplig för större sopor, och omvänt har vi också vår Junkbag. Det här alternativet är för dig som vill sortera ditt eget avfall på plats, och vi hämtar och slänger ditt avfall efteråt.

Slutligen har vi vår Skräptaxi, där vi skickar ut två medarbetare till dig för att hjälpa till med hämtning av dina grovsopor, transportera dina saker i vår skåpbil och sedan ordna så att de tas till återvinningscentralen och sorteras korrekt för dig.


Olika typer av grovsopor

Du bör känna till de olika typerna av avfall eftersom vi inte samlar in normalt hushållsavfall, utan endast grovavfall i form av trädgårdsavfall, betong, byggavfall, jord, möbler och inredning, elektronikavfall och andra föremål i samma kategorier.

Dessutom är det bra att veta vilka typer av sopor som kan sorteras tillsammans och vilka som inte kan sorteras tillsammans. Detta kan vara relevant om du använder våra skräpkassar och därför sorterar skräpet själv på plats. Du kan läsa mer om frågorna och svaren på den här sidan om du är osäker på vår hämtning av grovsopor.

När det gäller farligt avfall omfattar detta asbest, färg och andra kemikalier. Vi kan hjälpa dig att göra dig av med denna typ av avfall på ett korrekt och säkert sätt. Meddela oss dock att vår personal är förberedd på denna typ av avfall.

Olika typer av grovsopor

Du får ett meddelande etter hämtning av dit grovsopor

På Junkbusters har vi gjort det både enkelt och lättillgängligt att få hjälp med din hämtning av grovsopor, men vi har också gjort det enkelt för dig att hålla reda på och få information om de sopor du sorterat.

Med vårt onlineuniversum och din kundinloggning har vi gjort det möjligt för dig som kund att följa hur dina varor sorteras. Du kan följa din andel återvunnet avfall på nätet.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Läs också om tömma dödsbo och hyra container Stockholm.

Du får ett meddelande etter hämtning av dit grovsopor