Containertjänst i Stockholm – Prisbelönt containeruthyrning

Boka en container genom vår containertjänst i Stockholm snabbt och enkelt. Vi hanterar och bortskaffar avfall på ett miljövänligt och effektivt sätt. Beställ idag och få den levererad imorgon.

Frågor om hyra av container?

Fyll i fälten och skicka en förfrågan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vi erbjuder:

  • Snabb leverans
  • Tydliga priser utan dolda avgifter
  • Hög återvinningsgrad av avfallet
  • Kundkonto med översikt över dina containrar m.m.

Flexibel containertjänst i Stockholm

Om du behöver professionell hjälp för att hämta dina stora mängder avfall kan vi på Junkbusters hjälpa dig med insamling och hantering av ditt avfall. Vår containertjänst är flexibel, och vi skräddarsyr ditt möte efter dina behov. Vi hjälper både privat- och företagskunder.

Du kan beställa flera olika storlekar och typer av containrar med vår containertjänst i Stockholm, så att du får den container som passar dina behov. Vi har två huvudtyper: Liftdumper och Lastväxlare.

Liftdumper är bra för mindre områden där utrymmet kan vara begränsat. Det är en lättare behållare som kan rymma upp till 6 ton avfall. Denna modell finns i storlekarna 5-15 m3 och kan placeras på flera ställen.

Lastväxlare är perfekt för dem som behöver mer utrymme i behållaren. Denna modell finns i storlekar från 10 m3 upp till 30 m3 och kan rymma upp till 10 ton avfall. Den här stora containern tar mer plats och är därför lämplig om du har gott om utrymme på din plats.

Containertjänst Stockholm

Kombinera din containertjänst

Du kan snabbt och enkelt beställa en container via vår webbplats och kombinera vår containertjänst med någon av våra andra tjänster. I Stockholm är det möjligt att kombinera både vår Skräptaxi och vår Junkbag.

Om du har flera olika typer av avfall som du vill sortera på plats är det fördelaktigt att använda vår Junkbag, där du kan sortera specialavfall. Du kan hämta din Junkbag på närmaste byggcentral och boka en hämtning så snart den är klar.

Det kan också vara fördelaktigt att kombinera din containertjänst i Stockholm med en Skräptaxi om du behöver fullservicehjälp för att tömma ett rum, garage eller liknande utöver din stora mängd avfall i containern. Med vår Skräptaxi skickar vi ut två anställda som hjälper dig att transportera och hantera ditt grovavfall och dina sopor.

Vi rekommenderar att du kontaktar vår kundtjänst för att ta reda på mer om dina specifika alternativ, så att ni tillsammans kan hitta den lämpligaste lösningen.

Containertjänst Stockholm

Spara tid och pengar med ett affärskontrakt

Du kan spara både tid och pengar med ett kommersiellt avtal med oss. Vi erbjuder våra kunder ett löpande kontrakt och avtal, så att du inte behöver vänta länge eller samordna mer än nödvändigt.

Med ett löpande affärsavtal kan du få rabatter om du använder vår containertjänst i Stockholm ofta och får mycket avfall hämtat. Du får också transparenta priser, så att du alltid kan räkna med din budget.

Du slipper också onödig samordning eftersom vi ser till att din container anländer regelbundet och töms regelbundet vid behov. Med vår kundinloggning online kan du hålla koll på ditt insamlade avfall, din återvinning och en övergripande översikt över dina rapporter och din statistik.

Detta affärsavtal och vår containertjänst används ofta av företag inom byggbranschen. Men kontakta oss så skräddarsyr vi ett avtal för ditt företag.

Containertjänst Stockholm

Miljömedveten containertjänst

Vår containertjänst är inte bara effektiv, snabb och enkel att använda, utan vi har också ett starkt fokus på hållbarhet. Vi sorterar vårt avfall på ett miljömedvetet sätt, med fokus på återvinning och återanvändning. Vi återvinner upp till 99 % av våra kunders avfall.

Förutom vårt fokus på återvinningsbarhet har vi ett nära samarbete med godkända sorteringsanläggningar som hanterar avfallet på rätt sätt. Dessutom har vi ett stort transportnätverk, vilket gör att vi minskar transporttiden och därmed koldioxidutsläppen från avfallstransporter.

Vi har fått flera utmärkelser för vårt koncept, vårt arbete och vår innovation. Vi har bland annat vunnit ett pris vid ”Green Business Award” för ett hållbart koncept, vilket vi är mycket stolta över. Så om du vill vara en del av den gröna resan, kontakta oss om din kommande containertjänst i Stockholm.