Containertjänst i Malmö – Den bästa lösningen för dig

Om du behöver göra dig av med stora mängder avfall kan du hyra en avfallscontainer i Malmö. Kontakta oss idag så kommer vi snabbt förbi med en container som du kan använda. När du har fyllt behållaren med avfall enligt riktlinjerna i avfallshandboken kommer vi och hämtar behållaren och tar bort avfallet.

Frågor om hyra av container?

Fyll i fälten och skicka en förfrågan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vi erbjuder:

  • Snabb leverans
  • Tydliga priser utan dolda avgifter
  • Hög återvinningsgrad av avfallet
  • Kundkonto med översikt över dina containrar m.m.

Hyr en container för dina behov

I Malmö kan du hyra två av våra mest populära containrar, våra lyftdumpers och våra lastväxlare. Varje containertjänst är lämplig för olika typer av avfall. Om du är osäker på hur du ska sortera ditt avfall kan du läsa vår sorteringsguide.

Det är en bra idé att göra det, så att du slipper betala extra avgifter. Det är ditt ansvar att sortera ditt avfall på rätt sätt så att det endast innehåller den typ av avfall som du har beställt.

Liftdumper

Vår liftdumper är en mindre och något lättare container som kan lyftas direkt på plats från lastbilen utan att kräva en hård yta. Den maximala vikten är 6 ton, så det finns plats för mycket avfall. Containern finns i storlekar på 5-10 m³, och i vissa storlekar finns den även i en täckt modell, vilket gör den lämplig för alla väderförhållanden.

Lastväxlare

Vår lastväxlare är en något större behållare som därför kräver mer utrymme när den hämtas. Eftersom containern måste rullas av lastbilen måste den placeras på ett hårt underlag. Den maximala vikten är 10 ton och finns i storlekarna 10-30 m³. Den här containern är därför idealisk om du har utrymme och har mycket avfall att göra dig av med, kanske i samband med ett stort byggprojekt?

Löpande handelsavtal för din containertjänst i Malmö

På Junkbusters har du möjlighet att utnyttja vårt smarta handelsavtal, där vi skräddarsyr ett avtal efter dina specifika behov. Det är ett löpande erbjudande som sparar både tid och pengar.

Med ett löpande avtal kan du beställa och samordna din container, hämtning och hur avfallet hanteras efteråt. Med en personlig kundinloggning kan du också se statistik och rapporter om ditt avfall och hur mycket som har återvunnits.

Vi har också ett starkt fokus på hållbarhet och återvinner upp till 99 % av våra kunders avfall. Allt vårt avfall sorteras på ett miljömedvetet sätt med fokus på återvinning och återanvändning.

På så sätt kan du enkelt och bekvämt få allt ditt avfall sorterat och insamlat, oavsett om det är byggavfall eller farligt avfall som behöver samlas in.

Om du eller ditt företag använder sig av containertjänster i stor utsträckning kommer ett pågående handelsavtal för din containertjänst i Malmö snabbt att göra Junkbusters till den mest prisvärda lösningen i Malmö. Det beror på att du kan få stora rabatter och öppna priser.

Containertjänst Malmö

Priset för en containertjänst i Malmö

Priset för att hyra en containertjänst i Malmö varierar mycket beroende på ditt område och vilken container du väljer, beroende på hur stor du vill ha den och hur länge du vill hyra den.

Priset varierar också beroende på om du har sorterat ditt avfall korrekt eller inte. Om du sorterar ditt avfall på rätt sätt blir det billigare att få det hämtat och bortskaffat. Naturligtvis hämtar vi även blandat avfall i Malmö, men då kan du räkna med att få betala mer per ton.

Du kan enkelt se priserna och beställa en containertjänst genom att ange ditt postnummer och göra en beställning.

Kontakta vår kundtjänst om du behöver råd eller har frågor om att hyra en container.