Containertjänst i Göteborg – Hyr en container idag

I Göteborg erbjuder Junkbusters ett brett utbud av containrar så att du kan bli av med ditt avfall på ett enkelt och effektivt sätt. Oavsett om du behöver göra dig av med en större eller mindre mängd avfall hittar du bland våra olika storlekar och typer av containrar en containertjänst som passar dig.

Vi erbjuder lösningar för både privatkunder och företag så att de enkelt och effektivt kan göra sig av med det önskade avfallet.

Frågor om hyra av container?

Fyll i fälten och skicka en förfrågan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vi erbjuder:

  • Snabb leverans
  • Tydliga priser utan dolda avgifter
  • Hög återvinningsgrad av avfallet
  • Kundkonto med översikt över dina containrar m.m.

Containertjänst från Junkbusters i Göteborg

Hos Junkbusters kan du välja mellan två typer av containrar, nämligen liftdumper och lastväxlare. Våra liftdumpers är en mindre container med plats för upp till 6 ton avfall. Behållaren är också lättare att flytta runt och placera på olika ställen. Den finns också i storlekar från 5 m³ till 10 m³, vilket gör den perfekt för lite mindre byggprojekt.

Vår Wastewater Closer är vår största container som kräver mer utrymme och rymmer upp till 10 ton. Den finns i storlekar från 10 m³ till 30 m³, vilket gör den perfekt för större byggprojekt som kräver mycket avfall. Båda containertjänsterna finns i både täckta och öppna modeller, vilket gör dem perfekta för alla väderförhållanden.

Kontakta oss om du vill ha mer information om de olika containrarna och hur du kan hyra dem.

Containertjänst Göteborg

Kombinera din containertjänst

Du kan välja att kombinera din containertjänst med vår Skräptaxi eller Junkbag. Med hjälp av dessa kan du lättare sortera ditt avfall på plats. Du kan köpa våra Junkbags i din lokala byggvaruaffär, där du helt enkelt fyller dem och bokar en hämtning.

Om du har större avfall som du behöver göra dig av med kan du använda vår Sträptaxi där två anställda kommer och hjälper till att hämta och föra bort ditt avfall i Göteborg.

Containertjänst Göteborg

Hållbar behållarlösning

Vi strävar efter att vara ett så hållbart företag som möjligt, vilket vi gör genom att se till att 99 % av det avfall som tas om hand återvinns och återanvänds. När ditt avfall hämtas tas det till sorteringsanläggningen där allt avfall noggrant vägs och kontrolleras.

Det är mycket viktigt att du sorterar ditt avfall på rätt sätt och när du beställer din containertjänst väljer du också vilken typ av avfall du vill att containern ska innehålla. Om du ser till att göra detta blir priset per ton lägre än om avfallet blandas. Läs mer i vår sorteringsguide här.

Här är det en fördel att använda våra skräpkassar, som gör det möjligt att sortera specialavfall vid sidan av avfallet i containern.

Med en kundinloggning på vår webbplats kan du se hur mycket av ditt avfall som har återvunnits i våra rapporter och vår avfallsstatistik.

Vi samarbetar också med lokala transportföretag i Göteborg, vilket minskar miljöpåverkan och ger snabbast möjliga service eftersom de inte behöver köra särskilt långt för att nå dig i och runt Göteborg.

Ring oss på 010 – 330 20 99 eller besök vår webbplats för att få hjälp och ytterligare råd.

Containertjänst Göteborg

Kontakta oss idag

Om du vill använda vår containertjänst i Göteborg kan du kontakta oss direkt via vår webbplats och få mer information om våra avfallslösningar. Här kan du också enkelt boka din container för önskad dag och plats.

Våra priser är också konkurrenskraftiga, vilket innebär att du hos Junkbusters får den billigaste lösningen för containerservice i Göteborg. Du betalar bara för den behållare du vill använda, avfallets vikt och antalet hyresdagar. Eventuella tilläggsavgifter kommer endast att tas ut om du inte sorterar ditt avfall på rätt sätt.

Ange bara ditt postnummer för att se priserna för ditt område i Göteborg. Gör en beställning så kommer vi förbi med den avfallslösning du valt.