Hyra container i Stockholm

Har du stora mängder avfall så kan du hyra en avfallscontainer i Storstockholm med korta leveranstider, se priser här nedan.

Beställ leverans online

Beställ din container online och välj önskad dag och plats.

Fyll den med avfall

Fyll containern med avfall, ex. bygg- eller trädgårdsavfall.

Beställ avhämtning

Beställ avhämtning online eller på Tel: 010 330 20 99

Vår container-service – snabbt och enkelt

Ange ditt postnummer, välj din avfalls- och containertyp och du får direkt fram priset. Du kan till och med uppskatta ditt totala pris baserat på avfallsmängd och antal hyresdagar.

Enkelt och transparent

  • Beställ online – precis när det passar dig
  • Du kan se alla våra priser innan du beställer
  • Du betalar inga separata miljöavgifter, fakturaavgifter eller oljetillägg – allt ingår i priset!
  • Se feedback från våra nöjda kunder

Det gröna valet

  • Endast en kort tur med lastbilen = mindre koldioxidutsläpp
  • Vi samarbetar med lokala åkerier, och har därmed kortast möjliga transportsträckor
  • Se via Mina sidor din avfallsstatistik och dokumentation på miljövänlig bortskaffning
  • Avfallet lämnas till landets bästa sorteringsanläggning, och upp till 99 % av avfallet återvinns

Det är viktigt att följa sorteringsguiden för att undvika kostsamma utsorteringar och behandlingsavgifter. Det är kundens ansvar att tillse att avfallet sorteras korrekt, och när avfallet levereras till en sorteringsanläggning vägs och kontrolleras det noggrant. Om avfallet innehåller avvikande föremål gentemot den avfallstyp som beställts kommer avfallet att omklassificeras och erforderliga debiteringar sker.

Du kan se vår sorteringsguide här



Vilket behov har du?

Avfallscontainer i Stockholm för alla typer av avfall

Hos Junkbusters kan du hyra containers, vi har olika typer och storlekar så att ditt behov tillgodoses på bästa sätt. Se rekommendationerna nedan och kontakta oss gärna om du har några frågor.

 

Liftdumper

Liftdumpern är en mindre och mer flexibel container som lyfts på plats från lastbilen via kättingar eller armar. Kan lastas med 6 ton. Liftdumper på 5 kbm är lämplig för fyllnadsmassor, 10-15 kbm är lämpliga för övrigt avfall. Alla storlekar är öppna, och 10 kbm finns även som stängd/täckt variant.

Lastväxlare

Lastväxlare eller flak-container dras upp av och på lastbilen med en krock och rullar på små hjul. Den kräver lite mer utrymme för avlastning och avhämtning samt hårt underlag. Kan lastas med 10 ton. Samtliga lastväxlare kan öppnas på ena kortsidan, så att man kan gå in i dem. Lastväxlare 12 kbm är lämplig fyllnadsmassor, 20-30 kbm är lämpliga för övrigt avfall. Alla storlekar är öppna, och 20 kbm finns även som stängd/täckt variant.


Avfallscontainer i Storstockholm, från Södertälje till Åkersberga samt Uppsala

Junkbusters är det rätta valet när du ska hyra container. Stockholm, Södertälje, Åkersberga – Junkbusters täcker hela Storstockholm, och du vet alltid vad det kostar. Vi samarbetar med regionens bästa och pålitligaste åkerier för att tillhandahålla en lösning för just ditt behov till marknadens bästa priser. Här på hemsidan hittar du all information du behöver, därefter är det bara att ange ditt postnummer och se priserna för ditt område och lägga en beställning. Enklare kan det inte bli!

Och ring vår kundtjänst om du undrar över något.

Vi erbjuder avfallscontainer i Följande områden

Om du bor i någon av de tre storstadsregionerna kan du vända dig till Junkbusters när du behöver hyra container. Stockholm är vår utgångspunkt, och därifrån täcker vi Huddinge, Nacka, Södertälje, Botkyrka, Haninge, Solna, Bromma, Järfälla, Sollentuna, Täby, Norrtälje, Lidingö, Tyresö, Sigtuna, Upplands Väsby, Österåker, Sundbyberg, Värmdö, Danderyd, Vallentuna, Nynäshamn, Ekerö, Upplands-Bro, Salem, Vaxholm, Nykvarn och Uppsala. Mata in ditt postnummer så ser du om ditt område finns med.


Samarbetsavtal

Är du intresserad av ett löpande avtal? 

Ring vår kundtjänst om du är intresserad av ett löpande avtal – vi berättar gärna om allt vi kan göra för dig!

Spara pengar varje gång

Om du ofta behöver våra tjänster är det möjligt att få rabatt.

Spara tid vid beställning

Du får inloggningsuppgifter och behöver bara ange några få detaljer för att genomföra en beställning.

Snabbare leveranser

Vi kan, beroende på avtal, erbjuda ännu snabbare avhämtning.

Frågor och svar rörande containers

Du som beställare är ansvarig för innehållet tills dess att upphämtning sker.

Nej. Man ska inte lägga farligt avfall (gäller även el-avfall), vätskor eller matavfall/hushållssopor i en container. I princip kan allt annat avfall läggas i containern, och du betalar för den avfallstyp du lägger där.

Det beror på. Om du har mycket avfall och kanske behöver flera containers, kan det vara en god idé att sortera avfallet. Exempel, säj att du har mycket tegel, trä och övrigt avfall. Då kan det vara ekonomiskt fördelaktigt att beställa en container för teglet, en för trä, och en för det övriga avfallet, eftersom tegel och trä har lägre behandlingskostnader än blandat övrigt avfall. Det är vidare oekonomiskt att ha en fylld container med trä och sedan slänga med några plaststolar för då blir hela lasset blandat avfall med högre tipp-kostnader. I det fallet är det ekonomiskt bättre att slänga stolarna på annat sätt än via containern.

Du beställer tömning, som ibland även kallas byte, när du vill ha din fyllda container tömd och en ny tom likadan container levererad till samma adress. När du är färdig med ditt arbete, och inte behöver en ny tom container, beställer du hemtagning.

Det beror på ditt behov och förutsättningar på platsen, men generellt kan säjas att en liftdumper är mer lättplacerad, behöver inte hårt underlag och passar för mindre mängder avfall. En lastväxlare kräver större plats och avlastningsutrymme, kan bara placeras på hårt underlag och passar för tyngre eller större mängder avfall.