Hyra Container för ditt avfall

Ska du flytta, bygga om eller röja där hemma? Gör det enkelt för dig genom att hyra avfallscontainer hos Junkbusters! Du beställer, vi levererar, hämtar och sorterar ditt avfall. Läs mer om att hyra container från oss.

Beställ leverans online

Beställ din container online, välj önskad dag och ange gärna placeringsanvisning.

Fyll den med avfall

Fyll containern med avfall enligt specifikationer i avfallsguiden

Beställ avhämtning

Beställ tömning eller hemtagning online eller på telefon 010 – 330 20 99

Våra avfallscontainers – snabbt och enkelt

Ange ditt postnummer, välj din avfalls- och containertyp så ser du priset direkt. Det totala priset utgörs av körningarna, vikten på avfallstypen och antal hyresdagar.

Enkelt och tydligt

 • Beställ online – precis när det passar dig
 • Du kan se alla våra priser innan du beställer
 • Du betalar för körningarna, vikten på avfallet samt antalet hyresdagar. Eventuella tillägg uppstår endast om du inte följer allmänna villkoren, exempelvis överlastar en container eller lägger främmande avfall däri.
 • Se gärna omdömen från våra nöjda kunder

Det gröna valet

 • Endast en kort tur med lastbilen = mindre koldioxidutsläpp
 • Vi samarbetar med lokala åkerier, och har därmed kortast möjliga transportsträckor
 • Se via Mina sidor din avfallsstatistik och dokumentation på miljövänlig bortskaffning
 • Avfallet lämnas till godkända sorteringsanläggningar där normalt 99 % av avfallet återvinns och 1% blir deponi.

Det är viktigt att följa sorteringsguiden för att undvika kostsamma utsorteringar och behandlingsavgifter. Det är kundens ansvar att tillse att avfallet sorteras korrekt, och när avfallet levereras till en sorteringsanläggning vägs och kontrolleras det noggrant. Om avfallet innehåller avvikande föremål gentemot den avfallstyp som beställts kommer avfallet att omklassificeras och erforderliga debiteringar sker.

Du kan se vår sorteringsguide härVad har du behov för?

Avfallscontainer för just ditt behov – Hyra container

Vi har olika container-typer samt olika storlekar inom varje container-segment som kan användas till nästan alla typer av avfall. Varje container-typ och storlek passar olika bra för olika uppgifter eller förutsättningar. Se nedanstående upplysningar och kontakta gärna vår kundtjänst om du behöver råd eller har frågor om att hyra en container.

Se container pris här.

Liftdumper

Liftdumpern är en mindre och något mer lättplacerad container som lyfts på plats från lastbilen. Den kräver inte hårt underlag. Maxvikt 6 ton. Liftdumpers finns i storlekarna 5-15 m³, vissa storlekar även i täckt/stängd modell.

Lastväxlare

Lastväxlare kräver lite mer utrymme för avlastning och avhämtning, eftersom containern rullas ner från lastbilen. Kräver hårt underlag. Maxvikt 10 ton. Samtliga lastväxlare är öppningsbara på ena kortsidan. Finns i storlekarna 10-30 m³, vissa storlekar även i täckt/stängd modell.


Hyra container hos Junkbusters

I storstadsregionerna erbjuder vi avfallscontainers till både företags- och privatkunder. Det finns två typer att välja mellan (liftdumpers och lastväxlare/flak-container) när du ska hyra avfallscontainer, och dessa erbjuds i olika storlekar.

Vilken container som passar ditt behov beror på vad du ska slänga, hur mycket avfall du har och var din container ska placeras. Vi tycker det ska vara lätt att hyra container och därför har vi samlat den information du behöver på ett enkelt och tydligt sätt här på hemsidan. Vi vågar påstå att det aldrig varit lättare att hyra container och få tjänsten utförd! Är du osäker så hjälper vår kundtjänst dig att beställa container för just ditt behov.

Är du osäker på containerns mått? Läs mer här: 20 fot container mått.

hyra container

Enkelt och överskådligt koncept

Konceptet för att hyra container är enkelt:

 1. Beställ din container via telefon eller på vår hemsida
 2. Fyll den med ditt avfall
 3. Beställ tömning eller hemtagning

Välkommen att boka dygnet runt! På Junkbusters har vi gjort det enkelt att göra sig av med stora mängder avfall genom att hyra en container. Kontakta oss gärna för att få veta mer om våra dumpsterbeställningar.

Vi tar hand om ditt avfall på ett miljövänligt sätt, med fokus på återanvändning och återvinning. Läs mer om vår CSR-profil och vår miljövänliga avfallshantering när du hyra en container.

hyra container

Enkla villkor och tydliga priser 

Som en av få i branschen vill vi göra det lätt och tydligt för dig som kund när du behöver hyra container, därför kan du se vad det kostar att hyra container, samt behandlingsavgiften för avfallet, på vår hemsida. Och du är alltid välkommen att ringa vår kundtjänst om du har frågor kring våra containertjänster eller priserna.

I följande städer kan du hyra container

Hyra container Stockholm, hyra container Göteborg & hyra container Malmö

hyra container

Samarbetsavtal

Är du intresserad av ett löpande avtal?

Kontakta vår kundtjänst om du är intresserad av ett löpande avtal – vi berättar gärna om allt vi kan göra för dig!

Spara pengar varje gång

Våra priser är konkurrenskraftiga och tydliga - jämför oss gärna!

Spara tid vid beställning

Du får inloggningsuppgifter och behöver bara ange några få detaljer för att genomföra en beställning.

Snabbare leveranser

Vi försöker tillgodose våra kunders önskemål vad gäller snabbt utförande.