Container pris – vad kostar det att hyra en container?

Har du stora mängder avfall så kan du hyra en avfallscontainer. Korta leveranstider och priserna finner du här nedan. Annars är det bara att se fram emot att få hyra en container.

Frågor om hyra av container?

Fyll i fälten och skicka en förfrågan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vi erbjuder:

  • Snabb leverans
  • Tydliga priser utan dolda avgifter
  • Hög återvinningsgrad av avfallet
  • Kundkonto med översikt över dina containrar m.m.

Container pris – vad kostar det att hyra en container?

Vill du hyra en container för ditt avfall, men är osäker på det pris du ska betala. Här ger vi dig en översikt över dina alternativ med Junkbusters och vad det kommer att kosta dig att få ditt grovavfall hanterat.


En container för varje tillfälle – pris

Oavsett om du är en privatperson som behöver hjälp med att hantera medelstora mängder avfall eller ett företag som behöver stora mängder avfall som hämtas dagligen. Då har vi en lösning och ett pris för dig.

Vi arbetar med olika storlekar på våra containrar och därför varierar också priset. Vi har därför inget fast pris, eftersom ett containeravtal också kan variera på många parametrar.

Ett avtal och ett pris hos Junkbusters varierar beroende på leverans, tömning, antalet dagar du behöver använda containern och vikten av ditt totala sopor. Därför gör vi ett personligt pris för dina behov – kontakta oss både via telefon och e-post.

container pris

Med miljön i åtanke – låga container pris

Vi sorterar ditt avfall med omsorg och hållbarhet i åtanke. Vi ser till att upp till 99 % av ditt avfall återvinns, återanvänds eller på något sätt ingår i ett cirkulärt avfallsflöde.

För att tillgodose våra nuvarande kunder och potentiella kunder håller vi priset för hyran av containern lågt så att alla kan delta och förhoppningsvis får vi alla små och stora mängder avfall sorterat på ett miljövänligt sätt.

container pris