Bortforsling av skräp i Sverige

Det kan vara svårt att ta hand om sin egen bortforsling av skräp efter en källarstädning, en byggarbetsplatsstädning, ett dödsfall eller något helt annat. Låt Junkbusters hjälpa dig att göra dig av med ditt avfall på ett korrekt och miljömedvetet sätt.Professionell hjälp för bortforsling av skräp

Med vår mångåriga erfarenhet vet vi hur vi bäst sorterar ditt avfall så att det kan återvinnas eller återanvändas. Vi återvinner upp till 99 % av ditt skräp, och efter vår bortforsling kan du vara säker på att vi hanterar ditt skräp på ett hållbart sätt.

Vi hjälper våra kunder och dig med bortforsling av många olika typer av skräp, och vi hämtar allt från trädgårdsavfall, jord och betong till elektronikavfall, kontorsartiklar och övergivna möbler från hushåll. Du är också välkommen att kontakta oss för att få mer information om avfallssortering och korrekt avfallshantering.


Från containertjänst till Big Bag

På Junkbusters hjälper vi både kommersiella och privata kunder och erbjuder flera olika tjänster för bortforsling av skräp.

Med vår Junkbag kan du sortera ditt avfall själv och vi kommer och hämtar, sorterar och slänger det. Du kan enkelt hämta din Junkbag på närmaste byggcentral och fylla den vid behov.

Om du har större mängder avfall att ta bort kan vi erbjuda dig vår skiptjänst där du beställer en lämplig container för dig och vi placerar den och hämtar den igen när den är full. Snabbt och enkelt.

Dessutom kan du använda vår Skräptaxi, där två män kommer ut till din adress och hjälper till med insamlingen av ditt grovavfall. Det kan vara så att du har fått ett dödsfall och behöver hjälp med hantering och bortforsling av skräp.

Från containertjänst till Big Bag

Bra service för din bortforsling av skräp

Vi är också måna om att ha den bästa servicen, och vi är bland de bästa i branschen när det gäller service och bortforsling av skräp. Vi utför mer än 1000 jobb i veckan i tre länder (Danmark, Tyskland och Sverige) och samlar in mer än 200 ton skräp för både privata och kommersiella kunder.

Som kund kan du också följa ditt avfall och hur det återvinns eller återanvänds genom vårt kunduniversum på nätet, där du kan få information och följa statusen för ditt avfall.

Med vårt onlineuniversum kan du också spara både tid och pengar på dina framtida bortforsling av skräp. Vi arbetar snabbt och effektivt och ser till att vår hantering av ditt avfall är hållbar och att dina material får nytt liv.

Låt oss ta hand om soporna så att du kan ägna dig åt det du är bäst på. Vi tror att vi har gjort det: Junk made easy.

Bra service för din bortforsling av skräp