Hyra av avfallscontainer

Om du har att göra med stora mängder avfall kan du hyra en avfallscontainer. Du bokar och vi levererar containern i morgon. Så snart den är full hämtar vi den, tar hand om ditt avfall på ett miljövänligt sätt och ger dig en miljörapport.Avfallscontainer för både företag och privat bruk

Oavsett om du har tömt ett stort gods på möbler, trädgårdsavfall och diverse grovavfall eller om du arbetar på en byggarbetsplats där det finns mycket bråte, glas, elektronik och annat grovavfall av olika slag, kan vi hjälpa dig med en avfallscontainer.

Som privatperson kan du också behöva en stor avfallscontainer för större mängder avfall. För detta behov rekommenderar vi att du tar en titt på våra Liftdumper, som finns i storlekar från 5-10 m3. Det är en mindre avfallscontainer, som kan vara bra för små områden – till exempel hemma i den privata trädgården.

För företag erbjuder vi avfallscontainer på upp till 30 m3 med vår Lastväxlare-modell. De kan rymma upp till 10 ton avfall av alla slag. Om du vill sortera det själv eller lagra det i mindre portioner på plats har vi också våra JunkBags.

Därför har vi en avfallscontainer för alla. Låt oss ta hand om skräpet – så att du kan fortsätta med ditt goda arbete.


Miljömedveten avfallshantering

Vi värdesätter hållbarhet och miljömedveten avfallshantering, så ditt avfall är i goda händer hos oss. Vi sorterar på återvinningscentralen och du kan följa online hur ditt avfall återvinns och hur stor andel som återvinns.

Läs mer om vår miljöstyrning och vår avfallsrapportering här.

avfallscontainer