Hyra avfallscontainer – Containertjänst rankad #1

Om du har att göra med stora mängder avfall kan du hyra en avfallscontainer. Du bokar och vi levererar containern i morgon. Så snart den är full hämtar vi den, tar hand om ditt avfall på ett miljövänligt sätt och ger dig en miljörapport.

Frågor om hyra av container?

Fyll i fälten och skicka en förfrågan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vi erbjuder:

  • Snabb leverans
  • Tydliga priser utan dolda avgifter
  • Hög återvinningsgrad av avfallet
  • Kundkonto med översikt över dina containrar m.m.

Avfallscontainer för både företag och privat bruk

Oavsett om du har tömt ett stort gods på möbler, trädgårdsavfall och diverse grovavfall eller om du arbetar på en byggarbetsplats där det finns mycket bråte, glas, elektronik och annat grovavfall av olika slag, kan vi hjälpa dig med en avfallscontainer.

Som privatperson kan du också behöva en stor avfallscontainer för större mängder avfall. För detta behov rekommenderar vi att du tar en titt på våra Liftdumper, som finns i storlekar från 5-10 m3. Det är en mindre avfallscontainer, som kan vara bra för små områden – till exempel hemma i den privata trädgården.

För företag erbjuder vi avfallscontainer på upp till 30 m3 med vår Lastväxlare-modell. De kan rymma upp till 10 ton avfall av alla slag. Om du vill sortera det själv eller lagra det i mindre portioner på plats har vi också våra JunkBags.

Därför har vi en avfallscontainer för alla. Låt oss ta hand om skräpet – så att du kan fortsätta med ditt goda arbete.


Miljömedveten avfallshantering

Vi värdesätter hållbarhet och miljömedveten avfallshantering, så ditt avfall är i goda händer hos oss. Vi sorterar på återvinningscentralen och du kan följa online hur ditt avfall återvinns och hur stor andel som återvinns.

Läs mer om vår miljöstyrning och vår avfallsrapportering här.

avfallscontainer

​​Sortera ditt avfall genom att hyra en avfallscontainer och spara pengar

Om du hyra en container från Junkbusters ser vi till att ditt avfall sorteras korrekt på återvinningscentralen. Det finns dock pengar att spara om du tar hand om sorteringen själv. Priset för din container beror också på innehållet och debiteras per ton.

Blandat avfall kostar mer än sorterat avfall, så om du river hus är det en bra idé att sortera tegelstenar separat och eventuellt även glas och trä. Det kan därför också vara fördelaktigt att hyra våra Junkbags som ett komplement. De gör det möjligt att sortera andra typer av avfall på plats.

Priset för att hyra en avfallscontainer varierar också mycket beroende på storlek, plats och mycket annat. Kontakta gärna vår kundtjänst för att få mer information om ditt specifika pris.

​​Sortera ditt avfall genom att hyra en avfallscontainer och spara pengar

Uthyrning i 3 större städer i Sverige

Oavsett om du vill hyra en avfallscontainer för en dag eller flera dagar skräddarsyr vi den bästa lösningen för dig. Behöver du en liftdumper för din lilla trädgårdsprojektor eller vår lastväxlare för byggarbetsplatsen? Vi hittar den rätta lösningen för dig.

Vi hyr ut våra avfallscontainer i stora delar av Sverige, så oavsett om du behöver hjälp i Stockholms utkant eller i centrala Malmö hittar vi en container för dig. Vi finns i tre svenska storstäder: Stockholm, Göteborg och Malmö.

Som företag kan du spara pengar på våra löpande avtal, samtidigt som du sparar tid vid beställning och får en kortare leveranstid för din container. Så om du behöver använda ditt avfallscontainer upprepade gånger och kontinuerligt är det värt att titta på detta alternativ.

Som kund hos Junkbusters kan du också spåra ditt avfall online och hur mycket av ditt avfall som sorteras och återvinns. Vi sorterar upp till 99 % av ditt avfall. På webben kan du också hitta dina lagstadgade rapporter om avfall och andra redogörelser.

Uthyrning i 3 större städer i Sverige - hyra avfallscontainer

Vilken typ av avfall samlar vi in?

Du måste vara medveten om vilken typ av avfall du vill ha insamlat. Du kan hyra våra avfallscontainer för att samla in grovavfall och inte dagavfall.

När det gäller dagligt avfall avses matavfall och allmänt hushållsavfall. Vi samlar dock in allt annat grovavfall, t.ex. trädgårdsavfall, byggavfall, elektronikavfall, trä, stora mängder farligt avfall och mycket mer.

Utöver vår lösning med hyra av avfallscontainer kan vi också hjälpa dig att rensa ett bårhus och hjälpa dig att bli av med övergivna föremål, återvinningsmaterial, grovavfall och allt annat som kan finnas i bårhuset. Så ta kontakt med oss, oavsett vilken typ av avfall du har, så hittar vi rätt avfallslösning för dig.

Läs mer om klimat och miljö från regeringen här og SVT.se här.

Vilken typ av avfall samlar vi in? - Hyra avfallscontainer