Vi hämtar ditt trädgårdsavfall

Snabb och smidig hämtning av trädgårdsavfall, anlita vår skräptaxi så slipper du själv hyra släpkärra, bära och lasta samt köra riset till återvinningscentralen. Har du större mängder grenar och ris kan en container vara ett alternativ.

Vilken lösning ska jag välja för bortforsling av trädgårdsavfall?

Om ni har trädgårdsavfall, såsom ris och grenar eller kompost, anlita Junkbusters för bortforslingen. Vi erbjuder flera tjänster som gör det smidigt och enkelt för er att bli av med trädgårdsavfallet.

Med vår skräptaxi kommer vi två man i en lastbil som röjer upp ris och grenar, trädgårdsmöbler eller annat som ligger och skräpar i trädgården. Vår hämtningstjänst inkluderar bärande, lastning, bortforsling och avfallssortering på återvinningsanläggningen.

Vad får finnas

  • Ris
  • Grenar
  • Stockar
  • Löv, gräs, barr

Vad får inte finnas

  • Jord
  • Trädgårdsmöbler

Med vår skräptaxi och Junkbag kan annat avfall blandas med trädgårdsavfall, såsom trädgårdsmöbler eller annat grovavfall.

Trädgårdsavfall

Ibland har man inte själv möjlighet att transportera bort sitt trädgårdsavfall och då kan vi på Junkbusters hjälpa dig. Vi hämtar grenar, kvistar och annat trädgårdsavfall och lastar i vår lastbil som rymmer 12 kubikmeter. Priset baseras på volymen som vi lastar, samt i viss mån lastningstiden –  transport samt behandlingsavgifter är inkluderat.

Bestil vores Affaldstaxa

Övriga tjänster inom trädgårdsavfall

Junkbusters tillhandahåller även containrar om ni har stora mängder trädgårdsavfall.
Förutom bortskaffning av trädgårdsavfall samt annat bråte i trädgården, erbjuder vi såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företagskunder hämtning av annat grovavfall samt tömning av hus och kontorslokaler.

Bekanta dig gärna med vår hemsida för att se allt vi erbjuder inom hantering av trädgårdsavfall och grovsopor. Vill du veta mer, ring oss på 010-330 20 99 eller skicka e-post till info@junkbusters.se.