Vi hämtar ditt trädgårdsavfall

Snabb och smidig hämtning av trädgårdsavfall, anlita vår skräptaxi så slipper du själv hyra släpkärra, bära och lasta samt köra riset till återvinningscentralen. Har du större mängder grenar och ris kan en container vara ett alternativ.


Vilken lösning ska jag välja för bortforsling av trädgårdsavfall?

Om ni har trädgårdsavfall, såsom ris och grenar eller kompost, anlita Junkbusters för bortforslingen. Vi erbjuder flera tjänster som gör det smidigt och enkelt för er att bli av med trädgårdsavfallet.

Med vår skräptaxi kommer vi två man i en lastbil som röjer upp ris och grenar, trädgårdsmöbler eller annat som ligger och skräpar i trädgården. Vår hämtningstjänst inkluderar bärande, lastning, bortforsling och avfallssortering på återvinningsanläggningen.

Vad får finnas

  • Ris
  • Grenar
  • Stockar
  • Löv, gräs, barr

Vad får inte finnas

  • Jord
  • Trädgårdsmöbler

Med vår skräptaxi och Junkbag kan annat avfall blandas med trädgårdsavfall, såsom trädgårdsmöbler eller annat grovavfall.


Trädgårdsavfall

Ibland har man inte själv möjlighet att transportera bort sitt trädgårdsavfall och då kan vi på Junkbusters hjälpa dig. Vi hämtar grenar, kvistar och annat trädgårdsavfall och lastar i vår lastbil som rymmer 12 kubikmeter. Priset baseras på volymen som vi lastar, samt i viss mån lastningstiden –  transport samt behandlingsavgifter är inkluderat.

Beställ vår Skräptaxi

En miljövänlig avfallshantering

Vi är engagerade i hållbarhet och därför ser vi till att ditt trädgårdsavfall hanteras korrekt och sorteras vid återvinningsstationen. Vi återvinner upp till 99 % av våra kunders avfall.

Du kan använda din kundenlogin för att se hur mycket av ditt avfall som återvinns eller återanvänds, oavsett om det rör sig om sopor, grovavfall, trädgårdsavfall, byggavfall eller annat.

Med en önskan att påverka miljön så lite som möjligt har vi skapat ett gott samarbete med lokala transportnätverk för att spara koldioxid när vi transporterar ditt trädgårdsavfall till återvinningscentralen.

Vi är stolta över att bli erkända för vårt arbete och med ett pris från Green Business Awards för ett hållbart koncept vet vi att vi är på rätt spår i den gröna riktningen.

trädgårdsavfall

Vilka typer av avfall samlar vi också in?

Förutom att vi kan hjälpa dig med både stora och små mängder trädgårdsavfall kan vi också hjälpa dig med insamling, hämtning och bortskaffande av många andra typer av avfall.

Om du arbetar på en byggarbetsplats kan det vara svårt och överväldigande att ta hand om allt byggavfall som uppstår efter större rivningar eller renoveringar. På Junkbusters kan du dra nytta av vår containertjänst, där du fyller en container och bokar en hämtning.

Förutom trädgårds- och byggavfall kan vi också hjälpa till att tömma ett dödsbo, göra oss av med elektroniskt avfall, hjälpa till att samla in farligt avfall och göra oss av med det på ett säkert och korrekt sätt, och mycket mer.

Du eller du är alltid välkommen att kontakta oss för att få veta mer om dina alternativ.

Du kan läsa mycket mer om olika typer av avfall och hur man kategoriserar dem.Priset för insamling av trädgårdsavfall

Priset för vår hämtning av ditt trädgårdsavfall varierar beroende på många saker, till exempel var du befinner dig, mängden och typen av trädgårdsavfall. Men du kan alltid hitta priserna på den här sidan eller kontakta oss för mer detaljerade frågor.

När vår personal anländer till din plats med vår skräptaxi kommer de också att bedöma priset utifrån ditt avfall och om du inte godkänner det kommer de att lämna platsen utan att ta betalt.

Priset för hämtning av trädgårdsavfall beräknas per kubikmeter avfall (inklusive arbetstid). Vi kan ta upp till 12 kubikmeter avfall i vår skåpbil per omgång.

Vi har med oss spadar, hinkar, kvastar, filtar och allt annat som behövs för att plocka upp ditt trädgårdsavfall, så du behöver inte oroa dig för någonting. Vi lämnar stället snyggt och prydligt så att du kan fortsätta med ditt arbete.

Vår tjänst rekommenderas och testas av produkttestning.se, som utför olika tester, av tjänster.

trädgårdsavfall

Övriga tjänster inom trädgårdsavfall

Junkbusters tillhandahåller även containrar om ni har stora mängder trädgårdsavfall.
Förutom bortskaffning av trädgårdsavfall samt annat bråte i trädgården, erbjuder vi såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företagskunder hämtning av annat grovavfall samt tömning av hus och kontorslokaler.

Bekanta dig gärna med vår hemsida för att se allt vi erbjuder inom hantering av trädgårdsavfall och grovsopor. Vill du veta mer, ring oss på 010-330 20 99 eller skicka e-post till info@junkbusters.se.

Läs också om containertjänst Göteborg, containertjänst Malmö, container pris, återvinning Malmö, storsäck, 20 fot container mått, avfallscontainer, containertjänst Stockholm och container 10 fot.