Vilken lösning ska jag välja?

 

Vi erbjuder olika tjänster för göra sig av med avfall. Vi rekommenderar vår hämtningstjänst, skräptaxi, när du behöver bli av med el-avfall, det är supersmidigt och prisvärt. Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig till bästa lösning!

Man kan även använda en storsäck om den endast fylls med el-skrot utan inblandning av annat avfall. På samma sätt kan man använda en container till elavfallet, om den endast fylls med elektronik-avfall. Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig till bästa lösning!

Vad är elavfall

  • Lampor och ljuskällor
  • IT-, audio- och videoutrustning
  • El- eller batteridrivna produkter
  • Vitvaror

Vad är inte elavfall

  • Allt som inte drivs med sladd eller batteri

Med vår skräptaxi kan annat avfall blandas med elavfall, eftersom vi sorterar avfallet åt dig.

Vi hämtar el-avfall

Vi är hejare på att ta hand om el-avfall!

Vi gör det enkelt för dig att bli av med kopieringsapparater, dataskärmar, datorer, routers och annan IT-utrustning samt hemelektronik såsom kaffebryggare, brödrostar, musik-anläggningar, TV-apparater etc. Alla apparater med sladd eller batteri räknas som el-avfall och måste hanteras separat, och det gäller även ljuskällor samt lösa batterier. Vi kan även hämta kylskåp, frys och andra tunga vitvaror.

Sperrmüll Abholung und Entrümpelung bei Junkbusters

Våra tjänster

Ring till oss eller boka online. Med vår tjänst Skräptaxi ingår lastning av el-prylarna från anvisad plats, transport samt miljöriktig hantering av elavfallet.

Elavfall – WEEE

Junkbusters behandling av elavfall omfattar både kasserande och återvinning av elektrisk och elektronisk utrustning och uppfyller WEEE-direktivet. WEEE är en förkortning av ”Waste Electrical and Electronic Equipment” och omfattar hantering av elavfall. Allt WEEE-avfall återvinns enligt givna direktiv så att materialet blir till nya råvaror och de farliga substanserna omhändertas på ett korrekt miljömässigt sätt.

Vill du veta mer? Ring på telefon 010-330 20 99 eller mejla till info@junkbusters.se