Återvinning i Malmö – Junkbusters avfallstjänst

Junkbusters kan hjälpa dig med ditt grovavfall i Malmö. Vi samlar in, sorterar och tar hand om ditt grovavfall på ett miljövänligt sätt. Vi är experter på återvinning av avfall i Malmö.
Professionell hjälp för återvinning i Malmö

Det kan vara svårt att ta reda på hur du ska återvinna dina kasserade föremål eller hur ditt företag ska fokusera mer på att återvinna ditt grovavfall. Vi på Junkbusters kan hjälpa dig. Vi gör återvinning och återanvändning lätt att följa, eftersom vi kan hjälpa dig att ge ditt grovavfall ett nytt liv.

Om du till exempel har en massa gamla möbler eller elektronik efter att ha rensat din källare eller ditt kontor och behöver göra dig av med dina kasserade föremål, kan vi hämta ditt grovavfall och erbjuda upp till 99 % återvinning.

Vi hjälper även företagskunder i Malmö och resten av Sverige med återvinning av grovavfall. Det kan vara så att du arbetar på en byggarbetsplats och behöver hjälp med att hämta ditt grovavfall och se till att det återvinns. Återvinn och bidra till en hållbar övergång.

Professionell hjälp för återvinning i Malmö

Insamling och återvinning av ditt grovavfall – flera lösningar

Oavsett hur mycket grovavfall du vill ha återvunnet i Malmö kan vi hjälpa dig med insamlingen. Vi har 3 olika tjänster med upphämtning och miljövänliga avfallshanteringsalternativ.

Det första alternativet är vår Skräptaxi, som innebär att två av våra medarbetare kommer till din plats i Malmö och hjälper till att hämta lasten och sedan köra ditt grovavfall till återvinningsstationen för återvinning.

Ett annat alternativ är vår containertjänst i Malmö. Om du har stora mängder avfall som du vill ha hämtat är detta ett bra alternativ. Vi har flera olika storlekar av containrar i två olika modeller, så du kan beställa den container som passar just dina behov.

Det tredje och sista alternativet är vår Junkbag, som du kan hämta ut på ditt närmaste byggcenter i Malmö eller i närområdet. Du fyller vår Junkbag med ditt avfall, sorterat eller inte, och vi hämtar och tar hand om återvinningen och bortskaffandet av grovavfallet.

Professionell hjälp för återvinning i Malmö

Återvinning som ett större syfte

På Junkbusters är vi engagerade i hållbarhet och därför bygger hela vårt koncept på återanvändning och återvinning. Vi fokuserar på att minska vår miljöpåverkan och därför återvinner vi nästan allt grovavfall vi får.

Vi har till och med fått ett ”Green Business Award” och vi är mycket stolta över att ha mer än 1 000 arbetstillfällen fördelade över tre länder varje vecka, vilket innebär att stora mängder avfall bortskaffas och återvinns.

Som kund hos oss kan du följa ditt avfall online i våra kundforum och hur mycket av det som går till återvinning eller återanvändning i Malmö. Vi förbereder lagstadgade avfallsrapporter åt dig, så att du inte behöver ta itu med problemet själv, och vi samarbetar med några av de bästa sorteringsanläggningarna i landet.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för att lära dig mer om vår hållbara profil, men också om du har några frågor om våra tjänster. Vi hjälper dig gärna att hitta exakt den lösning som passar dig bäst.

Återvinning i Malmö - Junkbusters avfallstjänst